טורטיות גבינה
Escarole Quesadillas הוא צמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שעועית, אסקרול, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas), ו Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את כל escarole ולקרוע 1 פאונד לחתיכות בגודל ביס.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני עד חם. מערבבים את השום, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, עד השום הוא זהב, על 2 דקות. מערבבים את escarole הקרוע, קומץ בכל פעם, ומבשלים, פונה עם מלקחיים ומוסיפים יותר escarole כמו הירוקים לנבול. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מתאדה, על 5 דקות. מוסיפים את הרוטב החריף.
מקום 4 טורטיות על משטח העבודה.
מורחים 1/2 כוס הגבינה באופן שווה על כל טורטייה, ולאחר מכן לחלק את escarole בין טורטיות, מתפשט באופן שווה.
מפזרים את escarole עם 1/2 כוס יותר גבינה לכל טורטייה, מתפשט באופן שווה. למעלה עם הטורטיות הנותרות.
חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מקום 1 קסדייה במחבת ועטיפה. מבשלים עד התחתון הוא זהב, 2 עד 3 דקות. הפוך את טורטייה ומבשלים עד שהצד השני הוא זהוב, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים את הקסדייה למשטח עבודה ומבשלים את הקסדייה הנותרת באותו אופן.
חותכים את escarole הנותר לחתיכות דקות.
מוסיפים את השעועית, העגבניות, מיץ לימון, כמון, את הנותרים 1 כף שמן 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
חותכים את הקסדיות לתוך טריזים ומגישים עם סלט שעועית אסקרול וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.