טורטיות מקסיקניות אותנטיות
צריך תוספת טבעונית? טורטיות מקסיקניות אותנטיות יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. . אם יש לך קיצור, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו אורז מקסיקני אותנטי, סלסה מקסיקנית אותנטית, ו מרגריטות מקסיקניות אותנטיות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. או ביד או עם חותך מאפה, לחתוך את הקיצור עד התערובת מתפוררת. אם התערובת נראית יותר floury מאשר מתפורר, הקפד להוסיף רק כף אחת או שתיים יותר של התקצרות עד שהוא מתפורר.
מוסיפים על 3/4 כוס מים חמים לתערובת, או רק מספיק כדי להפוך את החומרים נראים לחים.
עם היד שלך או מזלג גדול, ללוש את התערובת וודא לשפשף את הבצק נגד הצדדים של קערת ערבוב גדולה כדי לאסוף כל בצק נצמד. אם הבצק עדיין נדבק לצד הקערה, מוסיפים עוד כמה כפות קמח עד שהבצק יוצר צורה רכה ועגולה. הבצק מוכן להתגלגל עכשיו, אבל עדיף לתת לו לנוח. מכסים אותו במגבת כלים, ולתת לו לשבת במשך כשעה בערך.
קח את הבצק, ולמשוך אותו לגזרים לתוך 10 עד 12 כדורים. קמח קלות את האזור המתגלגל שלך, וגלגל כל כדור עם מערוך לעובי 1/8 אינץ'.
מניחים כל טורטייה על מחבת ברזל יצוק בינוני חם. מבשלים כ 1 עד 2 דקות בכל צד, או עד טורטייה לא נראה בצקי.