קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

טורטיות נקניקיות לארוחת בוקר

טורטיות נקניקיות לארוחת בוקר
טורטיות נקניקיות לארוחת בוקר דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 513 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: טורטיות חזיר וביצה לארוחת בוקר, קסדיות לארוחת בוקר, ו קסדיות לארוחת בוקר.

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה 10 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
לנקז נקניק וטפיחה יבש עם מגבות נייר. חזור למחבת ומערבבים ברוטב חם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
לבשל תחליף ביצה במחבת גדולה מצופה ספריי בישול ירקות על חום בינוני גבוה מבלי לערבב 1 עד 2 דקות או עד שהוא מתחיל להגדיר על התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
צייר מרית על פני תחתית המחבת כדי ליצור גושים גדולים. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד מעובה ולח. (אל תערבבי כל הזמן.)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
נקניק כפית, תחליף ביצה, וגבינה באופן שווה מעל מחצית מכל טורטייה. מקפלים לשניים, לחיצה בעדינות לאטום. בעדינות מעיל שני הצדדים של טורטיות עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מבשלים במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה, ב 3 קבוצות, 3 דקות בכל צד או עד שחום קל גבינה מותכת. למעלה באופן שווה עם שמנת חמוצה, בצל ירוק, ואם תרצה, סלסה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מגישים באופן מיידי.
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ג ' ימי דין 97% נקניק ללא שומן ומטיפי ביצים דרום מערב.
מרכיבים שתצטרך
מטרפי ביציםמטרפי ביצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.