טורטיות עוף ותירס
המתכון עוף וקסדיות תירס יכול לספק את הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 25 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 25. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם טאקו bellâ® & סלסה עבה , חזה עוף, גבינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קסדיות עוף ותירס מוקרם, עוף, Poblano וקסדיות תירס, ו "תירס מתוק" קסדיות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. תרסיס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף ואבקת צ ' ילי; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים תירס ו-2 כפות. של סלסה; לבשל ומערבבים 3 דקות או עד עוף מבושל דרך רוטב מעובה.
תרסיס צמרות של 4 של טורטיות עם ספריי בישול.
מקום, ריססו צדדים למטה, על נייר כסף גדול מכוסה אפייה.
מפזרים חצי מהגבינה; העליון עם תערובת עוף, גבינה נותרת טורטיות הנותרים. תרסיס צמרות של טורטיות עם ספריי בישול.
מטגן, 4 עד 5 סנטימטרים מחום, 3 דקות או עד חום זהוב. הפוך quesadillas מעל עם מרית גדולה; להמשיך לצלות 3 דקות נוספות או עד הצד השני הוא חום זהוב גבינה מותכת.
חותכים כל אחד ל 4 טריזים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.