טורטיות תירס וצ'ילה
גבינת תירס וצ'ילה עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צ'ילי אנהיים, תירס של גרעין שלם, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שלוש טורטיות צ'ילה, טורטיות עוף-צ'ילה, ו תירס קלוי עם צ'ילה: Elotes Asados con צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צ ' ילי חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי צ ' ילה, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולקצוץ. הפחת את טמפרטורת התנור ל-20
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 2 דקות.
מוסיפים תירס, בצל ופלפל; מטגנים 2 דקות.
מניחים תערובת בקערה; מערבבים בצ ' ילי קצוץ. נקה את המחבת.
מקום על תערובת 1/4 כוס פטריות ו 1/4 כוס גבינה מעל חצי טורטייה 1. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/4 תערובת פטריות כוסות, הנותרים 3/4 כוס גבינה, הנותרים 3 טורטיות.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 1 טורטייה במחבת; לבשל 2 דקות או עד גבינה נמסה התחתון הוא זהוב. מקפלים טורטיה לשניים; מניחים על תבנית אפייה.
מניחים בתנור 200 כדי להתחמם. חזור על הליך עם טורטיות שנותרו.
חותכים כל קווסאדייה לפלחי; מגישים עם סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.