קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

טורטייה-דג מצופה בסלט צנון

טורטייה-דג מצופה בסלט צנון
אם יש לכם קונכיות תירס tostada, פילה אמנון, 1/4 כוס קראפט zesty רוטב איטלקיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: דג מצופה טורטיה, טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון, ו טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון.

הוראות

1
מערבבים מיונז וגלידה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים פירורי טוסטדה בצלחת עוגה. לטבול פילה דגים, 1 בכל פעם, בתערובת מיונז ואז בפירורי טוסטדה, פונה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל פילה בתערובת מיונז, ואז פירורים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
TostadasTostadas
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מחממים מחבת כבדה גדולה וכבדה שרוססת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים דגים, בקבוצות; מבשלים 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, לשלב מרכיבים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים דגים עם סלט צנון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.