טורטייה ספרדית פשוטה
טורטייה ספרדית פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, תפוחי אדמה יוקון זהב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42% . מתכונים דומים: טורטייה ספרדית , איך לשדרג BLT פשוט לארוחת הצהריים הקיץ האהובה עליך עם 2 הטריקים הפשוטים האלה , וצדפות עם נקניק ספרדי .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת 10 אינץ' על אש בינונית-גבוהה במשך דקה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה כמה בכל פעם כדי שלא יידבקו זה לזה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים והבצל מזהיב אך לא שחום, כ-10 דקות.
מניחים מסננת מעל קערה בכיור ומעבירים את תפוחי האדמה והבצל לניקוז; לשמור את השמן.
טורפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל יחד בקערה גדולה.
מסננים את עודפי השמן מתערובת תפוחי האדמה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לתערובת הביצים ומערבבים עד שהם מתערבבים לגמרי פנימה. מניחים את הקערה בצד למשך כ-15 דקות כדי לתת לתפוחי האדמה לשחרר חלק מהעמילן שלהם לתוך הביצים.
מחממים 3 כפות משמן הזית השמור במחבת טפלון בינונית על בינוני-גבוה במשך דקה.
מוסיפים את תערובת הביצים-תפוחי האדמה, מסובבים את המחבת בתנועות סיבוביות לפיזור אחיד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומנערים את המחבת מספר פעמים למניעת הידבקות (בניעור המחבת מבטיחים שהביצים ותפוחי האדמה משתחררים מתחתית המחבת). מבשלים את הטורטייה כ-5 דקות או עד שתפוחי האדמה בתחתית מתחילים להזהיב.
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות, או עד שכמעט מתייצב.
מוציאים מהתנור ומניחים מעל המחבת צלחת שטוחה וגדולה והופכים את המחבת. הטורטייה אמורה לצאת מיד.
הוסיפו כף משמן הזית השמור למחבת והחליקו את הטורטיה חזרה פנימה כדי לבשל את הצד השני עד שהוא מזהיב-שחום, כ-5 דקות.
מכבים את האש ומניחים את המחבת בצד עד שהטורטייה מתקררת לטמפרטורת החדר.
מעבירים את הטורטייה לצלחת מפזרים פטרוזיליה ומגישים בטמפרטורת החדר חתוכה למשולשים או לריבועים.
*הערת הטבח: יש לפרוס את תפוחי האדמה של יוקון באמצעות מנדולינה.