קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

טורטייה ספרדית פשוטה

טורטייה ספרדית פשוטה
טורטייה ספרדית פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, תפוחי אדמה יוקון זהב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42% . מתכונים דומים: טורטייה ספרדית , איך לשדרג BLT פשוט לארוחת הצהריים הקיץ האהובה עליך עם 2 הטריקים הפשוטים האלה , וצדפות עם נקניק ספרדי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את שמן הזית במחבת 10 אינץ' על אש בינונית-גבוהה במשך דקה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה כמה בכל פעם כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים והבצל מזהיב אך לא שחום, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים מסננת מעל קערה בכיור ומעבירים את תפוחי האדמה והבצל לניקוז; לשמור את השמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טורפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים את עודפי השמן מתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לתערובת הביצים ומערבבים עד שהם מתערבבים לגמרי פנימה. מניחים את הקערה בצד למשך כ-15 דקות כדי לתת לתפוחי האדמה לשחרר חלק מהעמילן שלהם לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים 3 כפות משמן הזית השמור במחבת טפלון בינונית על בינוני-גבוה במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את תערובת הביצים-תפוחי האדמה, מסובבים את המחבת בתנועות סיבוביות לפיזור אחיד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומנערים את המחבת מספר פעמים למניעת הידבקות (בניעור המחבת מבטיחים שהביצים ותפוחי האדמה משתחררים מתחתית המחבת). מבשלים את הטורטייה כ-5 דקות או עד שתפוחי האדמה בתחתית מתחילים להזהיב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות, או עד שכמעט מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מוציאים מהתנור ומניחים מעל המחבת צלחת שטוחה וגדולה והופכים את המחבת. הטורטייה אמורה לצאת מיד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
הוסיפו כף משמן הזית השמור למחבת והחליקו את הטורטיה חזרה פנימה כדי לבשל את הצד השני עד שהוא מזהיב-שחום, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מכבים את האש ומניחים את המחבת בצד עד שהטורטייה מתקררת לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מעבירים את הטורטייה לצלחת מפזרים פטרוזיליה ומגישים בטמפרטורת החדר חתוכה למשולשים או לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
*הערת הטבח: יש לפרוס את תפוחי האדמה של יוקון באמצעות מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם