קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

טורטייה ספרדית פשוטה

טורטייה ספרדית פשוטה
טורטייה ספרדית פשוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם בצל, פטרוזיליה שטוחה, תפוחי אדמה יוקון זהב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42% . מתכונים דומים: טורטייה ספרדית , איך לשדרג BLT פשוט לארוחת הצהריים הקיץ האהובה עליך עם 2 הטריקים הפשוטים האלה , וצדפות עם נקניק ספרדי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מחממים את שמן הזית במחבת 10 אינץ' על אש בינונית-גבוהה במשך דקה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה כמה בכל פעם כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים והבצל מזהיב אך לא שחום, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים מסננת מעל קערה בכיור ומעבירים את תפוחי האדמה והבצל לניקוז; לשמור את השמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
טורפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מסננים את עודפי השמן מתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לתערובת הביצים ומערבבים עד שהם מתערבבים לגמרי פנימה. מניחים את הקערה בצד למשך כ-15 דקות כדי לתת לתפוחי האדמה לשחרר חלק מהעמילן שלהם לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
מחממים 3 כפות משמן הזית השמור במחבת טפלון בינונית על בינוני-גבוה במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את תערובת הביצים-תפוחי האדמה, מסובבים את המחבת בתנועות סיבוביות לפיזור אחיד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומנערים את המחבת מספר פעמים למניעת הידבקות (בניעור המחבת מבטיחים שהביצים ותפוחי האדמה משתחררים מתחתית המחבת). מבשלים את הטורטייה כ-5 דקות או עד שתפוחי האדמה בתחתית מתחילים להזהיב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות, או עד שכמעט מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
מוציאים מהתנור ומניחים מעל המחבת צלחת שטוחה וגדולה והופכים את המחבת. הטורטייה אמורה לצאת מיד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
12
הוסיפו כף משמן הזית השמור למחבת והחליקו את הטורטיה חזרה פנימה כדי לבשל את הצד השני עד שהוא מזהיב-שחום, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מכבים את האש ומניחים את המחבת בצד עד שהטורטייה מתקררת לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מעבירים את הטורטייה לצלחת מפזרים פטרוזיליה ומגישים בטמפרטורת החדר חתוכה למשולשים או לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
*הערת הטבח: יש לפרוס את תפוחי האדמה של יוקון באמצעות מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים