טורטירה צרפתית קנדית
אם יש לכם טימין, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו טורטירה צרפתית קנדית, טורטייה צרפתית קנדית, ו מהכספת-Tortiere הקנדי הצרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בסיר, לשלב חזיר, בשר בקר, בצל, שום, מים, מלח, טימין, מרווה, פלפל שחור וציפורן. מבשלים מעל חום בינוני עד שחין תערובת; ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר מבושל, על 5 דקות.
כפית את תערובת הבשר לתוך קרום העוגה.
מניחים את הקרום העליון על גבי עוגה וקצוות קמצוץ לאטום.
חותכים חריצים בקרום העליון כך קיטור יכול לברוח. מכסים את הקצוות של העוגה עם רצועות של רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, להסיר רדיד ולחזור לתנור.
אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות עד חום זהוב.
בואו מגניב 10 דקות לפני חיתוך.