קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טורטירה צרפתית קנדית

טורטירה צרפתית קנדית
אם יש לכם טימין, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו טורטירה צרפתית קנדית, טורטייה צרפתית קנדית, ו מהכספת-Tortiere הקנדי הצרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר, לשלב חזיר, בשר בקר, בצל, שום, מים, מלח, טימין, מרווה, פלפל שחור וציפורן. מבשלים מעל חום בינוני עד שחין תערובת; ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר מבושל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
מיםמים
בקרבקר
בשרבשר
חזירחזיר
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
כפית את תערובת הבשר לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
בשרבשר
4
מניחים את הקרום העליון על גבי עוגה וקצוות קמצוץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
חותכים חריצים בקרום העליון כך קיטור יכול לברוח. מכסים את הקצוות של העוגה עם רצועות של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, להסיר רדיד ולחזור לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו מגניב 10 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.