קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה

טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה
צריכים מנה עיקרית לקטו אובו צמחונית? טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. תמורת 1.27$ למנה, מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. נסו טורטלוני עם רוטב פטריות-מרווה, טורטלוני די פאגיולי: טורטלוני במילוי שעועית וצלעות חזיר עם רוטב מרווה-חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הערמונים, הריקוטה, הביצה, הפטרוזיליה, אגוז המוסקט והמלח. מערבבים ליצירת משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
חותכים את הפסטה לריבועים בגודל 4 אינץ' ומניחים כף מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לוחצים החוצה את כל האוויר מסביב למילוי. לחץ כדי לאטום את הקצוות. חברו את נקודות הצלע הארוכה של המשולש יחדיו, יוצרים טבעת (או כובע) ואטמו בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מביאים כ-6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים כ-2 כפות מלח. זורקים את הטורטלוני למים הרותחים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות על רתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
במחבת, מחממים על להבה בינונית נמוכה, ממיסים את החמאה והמרווה באיטיות תוך שילוב הטעמים. לאחר שהטורטלוני מוכנים, מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
טורטליניnameטורטליניname
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים טורטלוני במחבת עם החמאה המומסת והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מחממים כ-30 שניות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
לְשָׁרֵת.
9
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים מחדש קלות את הקרש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סוכריות אווירסוכריות אוויר
12
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות