טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה
צריכים מנה עיקרית לקטו אובו צמחונית? טורטלוני עם רוטב מרווה חמאה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. תמורת 1.27$ למנה, מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, וזה די טוב. נסו טורטלוני עם רוטב פטריות-מרווה, טורטלוני די פאגיולי: טורטלוני במילוי שעועית וצלעות חזיר עם רוטב מרווה-חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הערמונים, הריקוטה, הביצה, הפטרוזיליה, אגוז המוסקט והמלח. מערבבים ליצירת משחה רופפת.
חותכים את הפסטה לריבועים בגודל 4 אינץ' ומניחים כף מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לוחצים החוצה את כל האוויר מסביב למילוי. לחץ כדי לאטום את הקצוות. חברו את נקודות הצלע הארוכה של המשולש יחדיו, יוצרים טבעת (או כובע) ואטמו בין האצבעות.
מביאים כ-6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים כ-2 כפות מלח. זורקים את הטורטלוני למים הרותחים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות על רתיחה גבוהה.
במחבת, מחממים על להבה בינונית נמוכה, ממיסים את החמאה והמרווה באיטיות תוך שילוב הטעמים. לאחר שהטורטלוני מוכנים, מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הפסטה.
מניחים טורטלוני במחבת עם החמאה המומסת והמרווה.
מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד.
מחממים כ-30 שניות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים מחדש קלות את הקרש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.