טורטליני עם רוטב עגבניות בסיסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל 1294 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מורטדלה, פרושוטו, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 79%, שהוא מוצק. רוטב נומאטו בסיסי (רוטב עגבניות ללא עגבניות), רוטב עגבניות בסיסי, ו רוטב עגבניות בסיסי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים טורטליני במים מומלחים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד שכל הטורטליני צפים על גבי הסיר. בזמן שהטורטליני מתבשל מחממים לאט את רוטב העגבניות. מצקת חלקים שווים של טורטליני ל -4 קערות פסטה מחוממות. מצקת את רוטב העגבניות על הטורטליני החם, ומעליה פרמיג ' אנו מגורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
Parmigiano Reggiano
טורטליניname
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
סיר
2
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בסיס
4
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מגובשת, הסר את הבצק מהלוח וגרד וזורק את כל שאריות הנתחים. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק פלסטיק ולאפשר לנוח במשך שעה 1 במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
5
בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את החמאה והשמן עד שהוא מקציף ושוכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
6
מוסיפים את כתף ההודו, העגל והחזיר ומבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב מדי פעם עד שהבשר משחים היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
טורקיה כולה
בשר
עגל
7
מוסיפים את הפרושוטו והמורטדלה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
8
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
9
מניחים במעבד מזון ומערבבים לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
10
מוסיפים את הביצה ואת הפרמיג 'אנו-רג' יאנו ומערבבים היטב לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לפחות 1/4 כפית אגוז מוסקט טרי מגורד ומערבבים שוב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Parmigiano Reggiano
מוסקט
ביצה
11
מגלגלים את הפסטה לסדינים בעזרת מכונת פסטה. לקבלת עובי גיליון הפסטה הרצוי, העבירו את הבצק בהדרגה דרך ההגדרות החל מהרחב ביותר והמשיכו להגדרת מספר 9.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
12
בעזרת חותך פסטה או סכין חותכים את הפסטה לריבועים בגודל 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סכין
13
מניחים 3/4 כפית מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לוחצים החוצה כל אוויר סביב המילוי ולוחצים כדי לאטום את הקצוות. קירב את נקודות הצד הארוך ליצירת טבעת, ואטום בין האצבעות.
14
מניחים את הטורטליני בצד על תבנית, עוטפים היטב בניילון ומכניסים למקרר. טורטליני שאינו בשימוש עשוי להיות מאוחסן קפוא עד 2 חודשים.