טורטליני גבינת עיזים אפוי של מריו עם רדיקיו
טורטליני גבינת עיזים אפוי של מריו עם Radicchio עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1254 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך שמן זית, רדיקיו di טרוויזו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: גבינת עיזים-קסדיות רדיקיו, צנון, גבינת עיזים וסלט אגוזים., ו מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים.
הוראות
עבור הפסטה: בקערת ערבוב גדולה, מועכים את הגבינה עד רך.
מוסיפים את הבצל הירוק, ביצים, אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל. ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד המשרד, 30 דקות או יותר. באמצעות מכונת פסטה, לרדד את הפסטה להגדרה הדקה ביותר ולאחר מכן לחתוך את הסדינים לריבועים 2 אינץ'.
מניחים 1 כפית של המילוי במרכז כל ריבוע 2 אינץ'. מקפלים את הפינות המנוגדות יחד כדי ליצור משולש ולחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום. להביא את הנקודות הארוכות של המשולש יחד ולהצטרף עם לחץ אצבע המשרד. המשך מילוי ועיצוב tortellini עד כל הפסטה ומילוי משמשים.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מביאים על 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף על 2 כפות מלח.
מחממים את שמן הזית במחבת ב-12 אינץ ' עד שכמעט מעשנים ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד מתרכך אבל לא חום, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הרדיקיו ומבשלים עד מרכך ואפור בהיר בצבע, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. בינתיים, זרוק את הטורטליני לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, על 6 עד 7 דקות. בעדינות לנקז ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את תערובת רדיקיו מקורר, balsamella, וחצי גבינה מגוררת. בעדינות לערבב היטב. מחלקים בין 4 מנות מוקרמים בחמאה, מפזרים את הגבינה הנותרת, ואופים עד תוסס וקשוח על גבי, כ 20 דקות.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן זית. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים ושמן ולהביא לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך את כל שאריות חתיכות פריך. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
בסיר בינוני מחממים את החמאה עד שהיא נמסה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני עד חום זהוב, כ 6 עד 7 דקות. במחבת נפרדת, לחמם את החלב עד כמעט לרתיחה.
מוסיפים את החלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד, ומביאים לרתיחה. לבשל 30 שניות יותר ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט.