טורקי בסגנון ביתי דרך Michigander
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגול הודו בסגנון ביתי, דרך Michigander, פשטידת עוף בסגנון ביתי, ו פשטידת עוף בסגנון ביתי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לשטוף ולשטוף הודו. זרוק את הקרביים או שאתה יכול להוסיף אותם למחבת אם אלה הם המועדפים של מישהו.
מניחים את טורקיה בתנור הולנדי או במחבת צלייה. להפריד את העור על השד כדי להפוך את הכיסים הקטנים. שים 3 כפות של החמאה משני הצדדים בין העור בשר השד. זה עושה בשר חזה עסיסי מאוד.
מערבבים את המים עם הבוליון ומפזרים פתיתי פטרוזיליה ובצל טחון.
יוצקים מעל החלק העליון של טורקיה.
מפזרים מלח תיבול על טורקיה.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 4 עד 5 שעות. במשך 45 הדקות האחרונות בערך, להסיר את נייר הכסף כך טורקיה יהיה חום יפה.