טורקיה במעשן נטול גלוטן, ומספק כ 54 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, הודו, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מעושן תלת טיפ עם מעשן Stovetop, שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מעשן מחממים ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
2
יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים, ולייבש את הטפיחה. לשפשף את השום המרוסק על החלק החיצוני של הציפור, ומפזרים מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
צרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מקום במחבת קלייה חד פעמית. ממלאים את חלל טורקיה עם חמאה, קולה, תפוח, בצל, אבקת שום, מלח ופלפל שחור טחון. מכסים ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1-1/2 כוסות עוגיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
קולה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
עשן ב 225 ל 250 מעלות F (110 ל 120 מעלות C) במשך 10 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נמדדים בחלק העבה ביותר של הירך. למרוח את הציפור כל 1 עד 2 שעות עם המיצים מתחתית המחבת הצלייה.