טורקיה, ברי ואוכמניות ולינגטון
טורקיה, ברי ואוכמניות ולינגטון הוא מנה עיקרית המגישה 8. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 124 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, ביצה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הודו צלוי & חמוציות ולינגטון, כריך הודו, ברי וחמוציות., ו טורקי אפוי, גבינת חמוציות וברי.
הוראות
למילוי, לקצץ את השדיים טורקיה: אתה רוצה ליצור צינור ארוך של בשר באמצע וולינגטון שלך, דומה בצורת פילה של בשר בקר. אתה יכול להשתמש בתוספות במילוי, אז אל תדאג בקשר לבזבוז. ברגע שיש לך את הצורה הנכונה, לחתוך כיס לתוך השדיים עמוק מספיק כך גבינת ברי ורוטב חמוציות יישאר בפנים, אבל לא לחתוך את כל הדרך. מחלקים את רוטב החמוציות ואת ברי בין שני השדיים טורקיה, ואז להירגע בזמן שאתה עושה את המילוי.
עבור המילוי, מחממים את החמאה במחבת ומבשלים בעדינות את הכרישה במשך כ 5 דקות. בינתיים, דק קוצצים את קישוטי טורקיה ולהוסיף למחבת עם השש. מבשלים כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולאפשר להתקרר מעט.
מערבבים עם הנקניקיות, מרווה ופירורי לחם, ולאחר מכן עונה.
מרדדים את הבלוק הראשון של מאפה על משטח מקומח בערך 1 עובי: אתה רוצה צורה דקה ארוכה כי הוא על 5 ס "מ רחב יותר מאשר רוחב השד טורקיה 5 ס" מ ארוך יותר מאשר אורך השדיים טורקיה להציב מקצה לקצה. בעדינות להרים את זה על תבנית אפייה ולשים את השדיים טורקיה על גבי, ואחריו את המילוי.
מרדדים את הבלוק השני של מאפה, מברשת את קצה הסדין התחתון עם ביצה ולהניח את העליון מעל. לקצץ קצוות כדי neaten, ואז crimp יחד. יכול להיות מורכב עד 1 יום מראש ומקורר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להבריש את ולינגטון עם ביצה מוכה יותר, עם סכין חדה, להבקיע דפוס קריס צלב,אבל לא לחתוך את כל הדרך. מבשלים 30 דקות, ואז מכסים בנייר כסף ומבשלים 30-45 דקות יותר. לאחר 1 hr, לבדוק כי באמצע הוא חם על ידי הוספת שיפוד עבור 5 שניות זה צריך להרגיש חם למגע. השאר לנוח במשך 15 דקות, ואז לחתוך לשרת.