טורקיה וירוק צ'ילה אל פורנו
טורקיה וירוק צ'ילה אל Forno עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 745 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי פפריקה, גרידת ליים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ירוק צ'ילה טורקיה מחוונים, קציץ בשר הודו צ'ילי ירוק, ו ירוק צ'ילה-אנצ' ילדות טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי חריכת הפלפלים צ ' ילה poblano. באמצעות מלקחיים, מניחים את הפלפלים ישירות מעל להבה פתוחה על התנור העליון. Char בכל רחבי, כ 2 דקות לכל צד, ולאחר מכן למקם בקערה מכוסה בחוזקה עם ניילון לעטוף אז הם מזיעים. השאירו לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להשתמש במגבת נייר כדי להסיר את השכבה החיצונית החרוכה. זרוק את הגבעול והזרעים, ולאחר מכן לקצוץ את הפלפלים.
הגדר תנור הולנדי גדול על חום גבוה ולהוסיף את החמאה ושמן זית.
מוסיפים את ההודו, הבצל והשום ומבשלים, מתפרקים לחתיכות קטנות, עד להשחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את הקמח ומתבלים עם הכמון, אבקת בצל, פפריקה וקצת מלח ופלפל. הקמח יהווה רביכה עם השומן במחבת. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב, ולאחר מכן להוסיף את ציר העוף ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומחזירים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לקפל פלפל צ ' ילה חתוך ותירס. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מבשלים את הפסטה בסיר של מים רותחים, מלוחים עד אל דנטה, כ 12 דקות.
מקפלים את הפסטה לרוטב טורקיה ומתבלים במלח ופלפל, ערבוב עד משולב היטב.
העברה לתבנית אפייה 9-by-13 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, להכין את ציפוי על ידי שילוב של פאנקו, Parmigiano-רג ' יאנו, שמן זית ושום. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים כדי לשלב הכל היטב.
מפזרים את פירורי הלחם באופן שווה על גבי הפסטה.
מניחים את כל המנה על מגש הסדין (כדי לתפוס כל לשפוך מעל) ומניחים בתנור כדי לאפות עד פירורי הלחם הם זהובים והרוטב הוא מבעבע סביב הקצוות, על 35 דקות.
עבור קישוטים, מערבבים את גרידת הסיד יחד עם קרם פרש. חותכים את העגבניות וקוצצים בערך את הפטרוזיליה.