טורקיה ותבשיל הלבשה
טורקיה תבשיל ההלבשה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 72 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 307 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו תיבול עופות, בצל, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו רוטב הודו דל שומן, טורקיה רוטב פאי, ו טורקיה עם רוטב שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה הקפיצו סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים פנימה את לחם התירס, קוביות הלחם, המרק והתבלינים.
מעבירים ל -1 קראט משומן. תבנית אפייה.
לקבלת רוטב, בסיר גדול, ממיסים חמאה.
מקציפים קמח ומלח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה מרק וחלב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך ביצה; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
כף מחצית מהרוטב מעל תערובת ההלבשה.
שכבה עם הודו ורוטב שנותר.
מפזרים פירורי לחם אם רוצים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד לחימום.
או לכסות תבשיל ולהקפיא עד 3 חודשים.
מוציאים מהמקפיא 30 דקות לפני האפייה (לא להפשיר).
אופים ב 350 1-1/2 שעות. לחשוף; לאפות 10-15 דקות יותר או עד תוסס ומחומם דרך.