טורקיה מוסטצ'ולי אופים
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, טורקיה מוסטצ'ולי לאפות יכול להיות סופר ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 212 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות משומרות, פלפל, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אופים מוסטצ'ולי, אופים מוסטצ'ולי, ו איטלקי מוסטצ'ולי אופים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים מוסטצ ' ולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, מבשלים הודו ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים במידת הצורך.
מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, המים, האורגנו, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
בקערה קטנה שלבו גבינת קוטג ' ומרורם; מניחים בצד.
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר ל -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם חצי ביותראצ ' ולי, רוטב בשר וגבינת מוצרלה. למעלה עם תערובת גבינת קוטג'.
שכבה עם המוסטצ ' ולי שנותר, רוטב בשר וגבינת מוצרלה.
מפזרים גבינת פרמזן (המנה תהיה מלאה).
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהם מבעבעים ומחוממים.