טורקיה מוקפצת
צריך תוספת ללא גלוטן וללא חלב? טורקיה מוקפצת יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 236 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך אפונה שלג, שמן צמחי, סוכר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מוקפץ בקר וכרוב, מוקפץ בקר וברוקולי, ו סטייק שומשום מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את הסוכר ועמילן התירס. מערבבים מים ורוטב סויה עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד. במחבת הקפיצו את האפונה, הפלפל האדום והפטריות בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את תערובת ההודו ורוטב הסויה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.