קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

טורקיה מזוגגת חמוציות-כתומה

טורקיה מזוגגת חמוציות-כתומה
טורקיה מזוגגת חמוציות-תפוז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? מתכון ידידותי ללא גלוטן ופודמפה זה כולל 1008 קלוריות, 129 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 57 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמן זית, תרכיז קוקטייל מיץ חמוציות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו טורקיה מזוגגת חמוציות-כתומה, טורקיה מזוגגת חמוציות-כתומה, ו טורקיה מזוגגת חמוציות-כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לקריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
3
מקם מתלה לתנור בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מברישים את ההודו בשמן ומפזרים מלח ופלפל. מסדרים את ההודו, בצד העור כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה עם הקצה העבה של השדיים והירכיים בפינות, מקלות התוף במרכז. צולים במשך שעה 1 ו 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מקלות עוףמקלות עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מוציאים את ההודו מהתנור ומברישים בזיגוג תפוז החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
כתוםכתום
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
יוצקים את המרק על תבנית האפייה כדי למנוע טפטופים להישרף וצולים את ההודו, מכסים באופן רופף בנייר כסף אם משחימים מהר מדי, עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 165 מעלות צלזיוס עד 170 מעלות פרנהייט בחלק העבה ביותר של הירך (אל תתנו למדחום לגעת בעצם), 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מעבירים את ההודו לפלטה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
9
מברישים בנדיבות עם יותר זיגוג ונותנים לנוח 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
10
בינתיים מגרדים את כל מיצי התבנית והחתיכות השחומות מנייר האפייה לכוס מדידה גדולה. כף וזורק את השומן העולה אל פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
11
מחממים את מיצי המחבת בסיר בינוני כבד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
12
הקציפו 2 עד 3 כפות מהזיגוג למיצי התבנית (או יותר אם תרצו) להכנת הרוטב והביאו לרתיחה כדי שהטעמים יתמזגו.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
13
פורסים את ההודו ומסדרים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
14
מקשטים בענפי עשבים, טריזי תפוזים וחמוציות, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
כתוםכתום
רוטברוטב
15
בסיר קטן מביאים לרתיחה את מיץ החמוציות, מיץ התפוזים, המרמלדה והרוזמרין על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים עד שהזיגוג מסמיך מספיק כדי לצפות כף, תוך הקצפה לעיתים קרובות, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ריבהריבה
רוזמריןרוזמרין
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מסירים מהאש.
17
מקציפים פנימה את החמאה ואז מתבלים את הזיגוג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף