טורקיה עם מילוי ערמון משמש-מים
טורקיה עם מלית ערמונים משמש-מים עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 18 מנות עם 594 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דומדמניות, הודו, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו נקניק מים ערמונים ההלבשה / מלית, טורקיה עם מלית ערמונים, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה, וטוסטים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, תוך ערבוב פעם אחת. הניחו את קוביות הלחם בצד. הפוך את חום התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת גדולה, ומבשלים ומערבבים את השקדים עד להשחמה קלה מאוד, כ -3 דקות; מוציאים את השקדים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מבשלים ומערבבים את הבצל והסלרי באותה מחבת עד שהבצל מתחיל להיות שקוף, כ -5 דקות; מערבבים פנימה תיבול עופות ומלח עד לערבוב טוב.
יוצקים את הירקות לקערת ערבוב גדולה.
מערבבים קוביות לחם קלויות, שקדים, ערמוני מים, משמשים מיובשים ודומדמניות מיובשות לתערובת הירקות; מערבבים פנימה את מרק העוף עד שהמלית לחה באופן שווה.
שוטפים ומייבשים היטב את ההודו, מבפנים ומבחוץ, בעזרת מגבות נייר.
מניחים את המילוי קלות לתוך חללי תרנגול הודו. קפלו את הכנפיים מתחת להודו, והניחו את חזה הציפור הממולא כלפי מעלה על מתלה צלייה מעל תבנית צלייה. ריססו את ההודו בתרסיס בישול.
הניחו חתיכות נייר אלומיניום על חלל הצוואר ומעל המלית המופיעה בחלל הראשי כדי למנוע השחמת יתר.
כפית כל שאריות מלית לתוך צלחת אפייה, יוצקים במים, מכסים בנייר כסף, ומקררים את המנה. כ 1 שעה לפני ההגשה, אופים את צלחת המילוי בתנור.
צולים את הציפור בתנור 325 מעלות עד שהעור משחים ומדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך קורא 180 מעלות פרנהייט (80 מעלות צלזיוס), 4 1/2 עד 5 שעות. אפשר תרנגול הודו לעמוד על 20 דקות לפני הסרת המילוי ואת גילוף הבשר.