טורקיה-פסטו קלצונה
והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם גבינת פרובולונה, חזה הודו מעדנייה אוסקר מאייר, פיצה קרוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביסטרו טורקיה Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, ו פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. פורסים בצק פיצה על משטח עבודה נקי. Pat החוצה 15x11-inch מלבן; לחתוך חצי לאורכו, ולאחר מכן חצי לרוחב כדי ליצור ארבעה מלבנים.
מכסים כל מלבן בצק עם 4 פרוסות הודו, פרוסת גבינה 1 כף. פסטו; לקפל מלבן לשניים כדי לצרף מילוי. חותם קצוות עם מזלג.
מניחים על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 15 דקות. או עד חום זהוב.