קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

טורקיה קלויה בסיסית

טורקיה קלויה בסיסית
טורקיה קלויה בסיסית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מקל סלרי, הודו טבעי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות. מתכונים דומים: עוף צלוי בסיסי, רוטב טורקיה בסיסי, ו מרק עוף בסיסי.

הוראות

1
בלילה לפני שאתה צולה את ההודו, להסיר את התוכן מן החלל. השליכו את הקרביים (לב, כבד וגיזארד) ושמרו את הצוואר. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם כמה צביטות נדיבות של מלח, כולל כמה מתחת לעור המכסה את השד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כבדכבד
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים את תרנגול ההודו בצלחת או על תבנית אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד למחרת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים את התנור ל 177° ומניחים מתלה בשליש התחתון.ללטף את תרנגול ההודו יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר ולתחוב את קצות הכנפיים לאחור ומתחת. לשפשף כמות נדיבה של שמן צמחי בתוך חלל ובכל רחבי בחוץ. מתבלים היטב במלח ופלפל, כולל בתוך החלל ומתחת לעור.לשבור את החמאה לחתיכות קטנות ולמקם אותם מתחת לעור המכסה את השד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שים את הלימון, בצל, וסלרי בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מניחים את ההודו, השד למטה, על מתלה קלייה להגדיר במחבת צלייה ולשים את הצוואר שמור בתחתית המחבת. צלוי במשך 45 דקות, צולה את ההודו כל 20 דקות ברגע שמיצי המחבת מצטברים.לאחר 45 דקות, הופכים את תרנגול ההודו על גבו וממשיכים לקלף ולצלות במשך 2 עד 2 1/2 שעות.כאשר מדחום בשר מוכנס לתוך הירך הפנימית רושם 170 ° F והמיצים לרוץ ברור, להסיר את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף. (אם אתה מתכנן להכין רוטב משלך, הקפד לשמור את הצוואר בתחתית מחבת הצלייה והירקות מתוך חלל הציפור.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות