טורקיה קלויה בסיסית
טורקיה קלויה בסיסית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מקל סלרי, הודו טבעי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 שעות. מתכונים דומים: עוף צלוי בסיסי, רוטב טורקיה בסיסי, ו מרק עוף בסיסי.
הוראות
בלילה לפני שאתה צולה את ההודו, להסיר את התוכן מן החלל. השליכו את הקרביים (לב, כבד וגיזארד) ושמרו את הצוואר. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם כמה צביטות נדיבות של מלח, כולל כמה מתחת לעור המכסה את השד.
מניחים את תרנגול ההודו בצלחת או על תבנית אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד למחרת.
מחממים את התנור ל 177° ומניחים מתלה בשליש התחתון.ללטף את תרנגול ההודו יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר ולתחוב את קצות הכנפיים לאחור ומתחת. לשפשף כמות נדיבה של שמן צמחי בתוך חלל ובכל רחבי בחוץ. מתבלים היטב במלח ופלפל, כולל בתוך החלל ומתחת לעור.לשבור את החמאה לחתיכות קטנות ולמקם אותם מתחת לעור המכסה את השד.
שים את הלימון, בצל, וסלרי בתוך החלל.
מניחים את ההודו, השד למטה, על מתלה קלייה להגדיר במחבת צלייה ולשים את הצוואר שמור בתחתית המחבת. צלוי במשך 45 דקות, צולה את ההודו כל 20 דקות ברגע שמיצי המחבת מצטברים.לאחר 45 דקות, הופכים את תרנגול ההודו על גבו וממשיכים לקלף ולצלות במשך 2 עד 2 1/2 שעות.כאשר מדחום בשר מוכנס לתוך הירך הפנימית רושם 170 ° F והמיצים לרוץ ברור, להסיר את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף. (אם אתה מתכנן להכין רוטב משלך, הקפד לשמור את הצוואר בתחתית מחבת הצלייה והירקות מתוך חלל הציפור.)