טורקיה רוטב
טורקיה רוטב דורש כ 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 5 מנות עם 466 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרגירי פלפל, גזר, כנפי הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. מתכונים דומים: שרה מולטון הטוב ביותר של איפור קדימה טורקיה רוטב & גילוף טורקיה טיפים, תרנגול הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו מיסו-שפשף טורקיה עם רוטב הודו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מכניסים את כנפי ההודו * לתבנית צלייה קטנה וצולים אותם עד שהם מזהיבים, כ -30 דקות.
מחממים 3 כפות שמן זית בסיר ציר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום, עשבי התיבול וגרגירי הפלפל ומבשלים 5 דקות.
יוצקים מעט מים לתבנית הצלייה ומגרדים את כל החלקים השחומים בתחתית; הוסף את זה לסיר. מכסים את הכל בסיר בקור
מים על ידי 1 אינץ ' ומביאים לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה אל פני השטח. מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה כ 1 1/2 עד 2 שעות. מסננים את המוצקים וזורקים. נגב את הסיר והניח אותו על אש בינונית. ממיסים את החמאה עם 2 כפות שמן הזית הנותרות ומוסיפים את הקמח. מבשלים את הרוקס הזה, תוך ערבוב תדיר, עד שהוא מזהיב. לאט לאט לטאטא את המניה מתוח להיות זהיר כדי לחשב את כל הגושים. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, בערך 10 עד 15 דקות.
* הערה של קוק: הוסיפו גם את עמוד השדרה והצוואר מההודו שאתם צולים.