טורקיה של מתחילים קל עם מלית
טורקיה של מתחילים קל עם מלית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, סלרי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קל טורקיה מלית, ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את טורקיה, להסיר את הקרביים ולמקם במחבת צלייה רדודה.
הכן מלית על פי הוראות החבילה.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית, ומבשלים לאט ומערבבים את הסלרי והבצל עד למכרז.
מערבבים סלרי, בצל, חתיכות לחם קלוי לתוך המילוי, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן רופף לגרוף מלית לתוך חלל הגוף טורקיה וחלל הצוואר. לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם שמן צמחי.
רופף לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום, וצלי 3 1/2 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (85 מעלות C) ואת הפנים של המילוי מגיע 165 מעלות F (70 מעלות C).
הסר רדיד במהלך חצי השעה האחרונה של בישול כדי לחמם את הציפור.