קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה של מתחילים קל עם מלית

טורקיה של מתחילים קל עם מלית
טורקיה של מתחילים קל עם מלית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, סלרי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קל טורקיה מלית, ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את טורקיה, להסיר את הקרביים ולמקם במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הכן מלית על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3
מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית, ומבשלים לאט ומערבבים את הסלרי והבצל עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מערבבים סלרי, בצל, חתיכות לחם קלוי לתוך המילוי, ומתבלים עם מלח ופלפל. באופן רופף לגרוף מלית לתוך חלל הגוף טורקיה וחלל הצוואר. לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אחוז שומןאחוז שומן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
רופף לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום, וצלי 3 1/2 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (85 מעלות C) ואת הפנים של המילוי מגיע 165 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר רדיד במהלך חצי השעה האחרונה של בישול כדי לחמם את הציפור.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות