טיגון וקרח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טיגון וקרח. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. אם יש לכם פירורי לחם panko, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טיגון בסגנון טקסס, הרב פרייר עוף, ו מטגן מזוגג זהב (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הגלידה: סקופ 8 כדורי גלידה על תבנית אפייה. להקפיא עד קשה, על 1 שעה.
שים את הפנקו בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת, לטאטא את הביצים ווניל עד בשילוב.
מגלגלים את כדורי הגלידה בתערובת הביצים; נותנים לעודף לטפטף, ואז מתגלגלים בפנקו למעיל. חזור אל תבנית האפייה להקפיא עד הציפוי הוא מוצק, על 1 שעה. חזור, rerolling בתערובת הביצה, ואז panko (הגלידה צריכה להיות מכוסה לחלוטין). חזור למקפיא עד המשרד, לפחות 1 יותר שעה. (בשלב זה, אתה יכול לעטוף את הגלידה מצופה בפירורי לחם פלסטיק להקפיא עד 3 ימים.)
מערבבים את השוקולד, החלב, שמנת כבדה, חמאה, סוכר, וניל ומלח בקערה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד השוקולד נמס והרוטב הוא חלק.
חום על 2 1/2 אינץ ' של שמן צמחי בסיר עמוק מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 400 מעלות F. מטגנים את כדורי הגלידה הקפואים, שניים בכל פעם, עד הציפוי הוא חום זהוב, על 30 שניות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מגישים מיד עם רוטב שוקולד; אבק עם אבקת קקאו. צילום: קאנג קים
איך אתה חושב שצריך לקרוא לגלידה המטוגנת הזאת?
תודיע לנו; עליך להשתמש בטופס הכניסה כדי להיחשב.