טיגי
Tiggy עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת בצל יסודות של סטונמיל, חזה הודו של קירקווד, שמן זית של קרליני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. . , שהוא מוצק. נסו טיגי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
שכב בצד העור למטה. חותכים כל חזה הודו במחצית לרוחב מבלי לחתוך את כל הדרך. פתוח כמו ספר. חזור על תהליך זה שוב על כל אחד הדשים שנפתחו, יצירת חתיכה עבה 3/4 אינץ ' גדול של בשר. הקפד לשמור על העור ללא פגע. לחץ על הנקניק לתוך שכבה אפילו על שד טורקיה.
לגלגל ולקשור את הצלי, באמצעות חוט בישול כדי לאבטח. לשפשף את החלק החיצוני עם שמן זית, מפזרים תבלינים.
מניחים על מדף במחבת צלייה. צלי עד הטמפרטורה הפנימית של שד טורקיה הוא 165 מעלות F, כ 2 שעות.
אפשר לנוח במשך 10 דקות, ואז לחתוך ולשרת.