קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

טיגי

טיגי
Tiggy עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת בצל יסודות של סטונמיל, חזה הודו של קירקווד, שמן זית של קרליני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. . , שהוא מוצק. נסו טיגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר חזה הודו מחבילה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3
שכב בצד העור למטה. חותכים כל חזה הודו במחצית לרוחב מבלי לחתוך את כל הדרך. פתוח כמו ספר. חזור על תהליך זה שוב על כל אחד הדשים שנפתחו, יצירת חתיכה עבה 3/4 אינץ ' גדול של בשר. הקפד לשמור על העור ללא פגע. לחץ על הנקניק לתוך שכבה אפילו על שד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לגלגל ולקשור את הצלי, באמצעות חוט בישול כדי לאבטח. לשפשף את החלק החיצוני עם שמן זית, מפזרים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מניחים על מדף במחבת צלייה. צלי עד הטמפרטורה הפנימית של שד טורקיה הוא 165 מעלות F, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אפשר לנוח במשך 10 דקות, ואז לחתוך ולשרת.