קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

טימבאלו

טימבאלו
טימבאלו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טימבאלו, ו חצילים Timballo עם Cavatelli (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז נקניק sauté, לשבור גושים עם מזלג, עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ועלי דפנה ומטגנים, מערבבים לעתים קרובות, עד שבצל מתחיל להשחים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים גזר, סלרי, מלח ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף יין deglaze על ידי רותחים, גירוד כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים פירה עגבניות וסוכר ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. רוטב מגניב ולהשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן להעביר עם רחפן כדי מסננת לנקז (לא לשטוף), הזמנת מים בסיר לבשל chard. פסטה מגניבה, מורחת בתבנית אפייה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
SkimmerSkimmer
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
הוסף chard לסיר ומבשל, חשוף, עד מכרז, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם skimmer לקערה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים chard ולוחצים חופנים, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
3
מחממים חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה, ואז מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים ב chard, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו 2 כפות Parmigiano, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
צלחת סופלה שמן ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף, ואז קלף שמן. מכסים את החלק התחתון של צלחת עם שכבה אחת של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מפזרים 1/2 מוצרלה כוס ו 3 כפות פרמזן על פסטה, ואז כפית חצי רוטב בשר בשכבה זוגית על גבינה. מסדרים שליש מהפסטה שנותרה על גבי רוטב בשר בצלחת סופלה ומעל עם כל הכריך, ואז שכבה נוספת של פסטה (כמחצית מהשארית).
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מפזרים שארית גבינות, ואז כפית הנותרים רוטב בשר על גבינות. למעלה עם פסטה שנותרה. (ייתכן שנשאר פסטה.) לכסות את הפסטה עם סיבוב משומן של קלף (צד משומן למטה) ולכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים בסיר רחב 6 עד 8 ליטר עד מבעבע ושיפוד מתכת או סכין דק מוכנס במרכז טימבאלו יוצא חם למגע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר צלחת סופלה מאמבט מים ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
הסר רדיד קלף ולהפעיל סכין סביב קצה timballo כדי לשחרר, ואז להפוך מגש על צלחת soufflé ולהפוך timballo על מגש.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר צלחת סופלה והקלף שנותר.

מרכיבים

397פלפל האבנרועגבניות שלמות במיץ, נאלץ עם מיצים דרך טחנת מזון (1 1/2 כוסות)עגבניות שלמות במיץ, נאלץ עם מיצים דרך טחנת מזון (1 1/2 כוסות)1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1גבינת פרמזן מגוררתקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון113פלפל האבנרומוצרלה טרי (לא unsalted), לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (scant 1cup)מוצרלה טרי (לא unsalted), לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (scant 1cup)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק227פלפל האבנרובשר נקניק איטלקי מתוק (הסר תרמילים אם בקישורים)בשר נקניק איטלקי מתוק (הסר תרמילים אם בקישורים)1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרlb שומן חזיר שוויצרי ירוק, גבעולים וצלעות מרכזיות מושלכות ועלים קצוצים בגסותlb שומן חזיר שוויצרי ירוק, גבעולים וצלעות מרכזיות מושלכות ועלים קצוצים בגסות1גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת340פלפל האבנרוזיטיזיטי