טימבאלו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טימבאלו, ו חצילים Timballo עם Cavatelli (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז נקניק sauté, לשבור גושים עם מזלג, עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ועלי דפנה ומטגנים, מערבבים לעתים קרובות, עד שבצל מתחיל להשחים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים גזר, סלרי, מלח ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף יין deglaze על ידי רותחים, גירוד כל חתיכות חומות, עד שרוב הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים פירה עגבניות וסוכר ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 8 עד 10 דקות. רוטב מגניב ולהשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1
לבשל פסטה בסיר 6 עד 8 ליטר של רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן להעביר עם רחפן כדי מסננת לנקז (לא לשטוף), הזמנת מים בסיר לבשל chard. פסטה מגניבה, מורחת בתבנית אפייה, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
Chard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
Skimmer
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
הוסף chard לסיר ומבשל, חשוף, עד מכרז, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם skimmer לקערה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים chard ולוחצים חופנים, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
3
מחממים חמאה בסיר כבד 1 1/2-ל 2-ליטר מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה, ואז מוסיפים חלב בזרם איטי, מקציפים. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים ב chard, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו 2 כפות Parmigiano, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Chard שוויצרי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
צלחת סופלה שמן ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף, ואז קלף שמן. מכסים את החלק התחתון של צלחת עם שכבה אחת של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מפזרים 1/2 מוצרלה כוס ו 3 כפות פרמזן על פסטה, ואז כפית חצי רוטב בשר בשכבה זוגית על גבינה. מסדרים שליש מהפסטה שנותרה על גבי רוטב בשר בצלחת סופלה ומעל עם כל הכריך, ואז שכבה נוספת של פסטה (כמחצית מהשארית).
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Chard שוויצרי
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
4
מפזרים שארית גבינות, ואז כפית הנותרים רוטב בשר על גבינות. למעלה עם פסטה שנותרה. (ייתכן שנשאר פסטה.) לכסות את הפסטה עם סיבוב משומן של קלף (צד משומן למטה) ולכסות צלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים בסיר רחב 6 עד 8 ליטר עד מבעבע ושיפוד מתכת או סכין דק מוכנס במרכז טימבאלו יוצא חם למגע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר צלחת סופלה מאמבט מים ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
הסר רדיד קלף ולהפעיל סכין סביב קצה timballo כדי לשחרר, ואז להפוך מגש על צלחת soufflé ולהפוך timballo על מגש.