טיפים לבשר בקר איטלקי בבישול איטי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה, פסטת עניבת פרפר, עגבניות מיובשות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו Slow-Cooker Zesty בשר איטלקי טיפים, תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי, ו לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מקום בשר ובצל. למעלה עם זיתים ועגבניות.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
כ-25 דקות לפני ההגשה, מבשלים ומנקזים פסטה לפי ההוראות.
מגישים תערובת בקר על פסטה.