קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

טיפים לסטייק עם רוטב פטריות

טיפים לסטייק עם רוטב פטריות
טיפים סטייק עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שום, מרק בשר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טיפים sirloin קובי ברוטב יין פטריות עם דומינו תפוחי אדמה שומן ברווז רוקט, סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו סטייק עם רוטב פטריות (סטייק Aux Champignons) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
Sautee שאלוט עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף פטריות, ומבשלים, מכוסה, עד כהה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד. Deglaze המחבת עם אחד יכול של מרק בשר בקר, יין בורגונדי. להגביר את החום, ולהביא לרתיחה. אפשר לתערובת להרתיח עד שזה מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
גריל טיפים sirloin כדי doneness הרצוי. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר לצלחת, ולהניח בצד.
6
כאשר הרוטב מצטמצם, מערבבים בפחית השנייה של מרק בשר, ושום. לחזור לרתיחה, ולהמשיך לבשל עוד 5 עד 10 דקות. הרוטב יהיה דק כמו או-ג ' וס.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
Au JusAu Jus
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מקציפים בקמח ומבשלים עד שהרוטב הוא העובי הרצוי. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך. מערבבים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מגישים טיפים עם רוטב פטריות כפיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.