קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

טיפים לסינטה עליונים במרינדה בחריסה

טיפים לסינטה עליונים במרינדה בחריסה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סינטה טיפים עם ירקות, טיפים סינטה עם פטריות, ו Dijon Sirloin טיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחתוך סטייק לאורכו במחצית, ויצרו רצועות 2-3 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
חותכים כל משולשים stripinto 2-3 אינץ'.
3
שלב 2tablespoons שמן זית, שום, סוכר, סויה, טימין, ו 2 כפיות harissa inlarge קערה; להקציף להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
HarissaHarissa
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים בשר בקר; טוסטו מעיל באופן שווה. Marinate 30 דקות ב roomtemperature או לכסות להתקרר לפחות 2hours ועד 1 יום, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
בקר ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
חום 2 מחבת גדולה כבדתעל חום גבוה.
7
מחבת מברשת generously עם שמן זית. מחלקים טיפים בשר ביןkillets. מבשלים עד שחום היטב על כל הצדדים, פונה עם מלקחיים, 6 עד 7 דקות פורמדיום-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
להעביר טיפים בשר למגש.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
להקציף הנותרים 2 כפות oliveoil, 1 כף harissa, ו 2 כפותwater בקערה קטנה להתמזג היטב. מחית ים בטעם מלח.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
טפטוף רוטב overbeef טיפים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
* רוטב צ ' ילה אדום צפון אפריקאי חריף;זמין בפחיות וצנצנות בחנויות מסוימות specialtyfoods ובשווקים במזרח התיכון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.