טירמיסו
טירמיסו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. לקינוח הזה יש 3406 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 117 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אצבעות, סוכר, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, וזה נהדר. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי וטירמיסו כתום שוקולד ללא קפה, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי עם חיבור להקציף, מקציפים חלמונים וסוכר עד שהם סמיכים וחיוורים, כ -5 דקות.
מוסיפים גבינת מסקרפונה ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים 1 כף אספרסו ומערבבים עד לאיחוד יסודי.
בצלחת רדודה קטנה, מוסיפים את האספרסו הנותר ורום. טובלים כל ליידיפינגר באספרסו למשך 5 שניות בלבד.
לתת לליידי-אצבעות להשרות יותר מדי זמן יגרום להן להתפרק.
מניחים את הליידיפינגר הספוגה בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', ושוברים אותם לשניים במידת הצורך על מנת להתאים לתחתית.
מורחים באופן שווה 1/2 מתערובת המסקרפונה על האצבעות. מסדרים שכבה נוספת של אצבעות גברת ספוגות ומעליהם תערובת מסקרפונה שנותרה.
מכסים טירמיסו בניילון ומכניסים למקרר למשך 2 שעות לפחות, עד 8 שעות.
לפני ההגשה, מפזרים שבבי שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano
טירמיסו עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.