טירמיסו קלאסי של ג'וני השום
גשו לסופר וקנו חלמונים, ביסקוויטי ליידיפינגר, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. נסו טירמיסו קלאסי של ג'וני השום, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקפה ואת ליקר amaretto בקערה או צלחת אפייה רדודה ולהניח בצד.
להביא סיר קטן עם 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה. בקערה חסינת חום קטנה שתתאים על גבי הסיר, או בדוד כפול, לשלב את חלמונים ביצה ו 1/2 כוס של שמנת הקצפה.
מניחים מעל המים החמים לטאטא ברציפות עד התערובת היא 160 מעלות F ומצפה את החלק האחורי של כף, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום וקצף במשך 3 עד 4 דקות כדי להתקרר. להפריש להתקרר לחלוטין, כ 10 עד 15 דקות.
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להוסיף את שאר הקצפת, תערובת חלמון מוכן, וסוכר ולהכות עד פסגות רכות טופס, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את mascarpone ולשלב היטב.
מניחים שכבה 1 של ladyfingers במחבת 9 על 13 אינץ'; רוב המחבתות בגודל זה להתאים אותם 6 שורות של
לאחר מכן, לטבול את שני הצדדים של ladyfingers במהירות לתוך תערובת הקפה ולמקם בחזרה לתוך המחבת.
מורחים חצי מתערובת המסקרפונה על העוגיות, מפזרים חצי מאבקת הקקאו. חזור עם שכבה נוספת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 6 עד 12 שעות.
לגלח את השוקולד מעל לקישוט לחתוך עם סכין דק חד לריבועים.