קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

טירמיסו קלאסי של ג'וני השום

טירמיסו קלאסי של ג'וני השום
גשו לסופר וקנו חלמונים, ביסקוויטי ליידיפינגר, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. נסו טירמיסו קלאסי של ג'וני השום, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקפה ואת ליקר amaretto בקערה או צלחת אפייה רדודה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
להביא סיר קטן עם 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה. בקערה חסינת חום קטנה שתתאים על גבי הסיר, או בדוד כפול, לשלב את חלמונים ביצה ו 1/2 כוס של שמנת הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
מניחים מעל המים החמים לטאטא ברציפות עד התערובת היא 160 מעלות F ומצפה את החלק האחורי של כף, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום וקצף במשך 3 עד 4 דקות כדי להתקרר. להפריש להתקרר לחלוטין, כ 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להוסיף את שאר הקצפת, תערובת חלמון מוכן, וסוכר ולהכות עד פסגות רכות טופס, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
6
מוסיף את mascarpone ולשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
7
מניחים שכבה 1 של ladyfingers במחבת 9 על 13 אינץ'; רוב המחבתות בגודל זה להתאים אותם 6 שורות של
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
לאחר מכן, לטבול את שני הצדדים של ladyfingers במהירות לתוך תערובת הקפה ולמקם בחזרה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קפהקפה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מורחים חצי מתערובת המסקרפונה על העוגיות, מפזרים חצי מאבקת הקקאו. חזור עם שכבה נוספת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים למשך 6 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
לגלח את השוקולד מעל לקישוט לחתוך עם סכין דק חד לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.