טלה בגריל על שיפודים (Seekh Kabobs)
טלה בגריל על שיפודים (Seekh Kabobs) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פלפל, מלח, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: טלה בגריל על שיפודים (Seekh Kabobs), שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל, ו קבב כבש בגריל.
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בקערה גדולה, לערבב את כל מרכיבי קבב עד מעורבב היטב. מחלקים את התערובת ל -12 חלקים שווים. לעצב כל חלק סביב במבוק 6 עד 8 אינץ ' או שיפוד מתכת, לחיצה על התערובת עם הידיים כדי לכסות חצי אורך של שיפוד.
שים קבבים על מתלה הגריל. קבבים מכסים וגריל מעל חום בינוני 13 עד 15 דקות, הופכים קבבים מדי פעם כדי להבטיח אפילו בראונינג, עד שכבש כבר לא ורוד במרכז.
בבלנדר, מניחים את כל החומרים chutney. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה.
מגישים קבב עם צ ' אטני. חנות chutney, מכוסה היטב, במקרר עד 10 ימים.