טלה צלוי לימון ונענע עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -50 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 693 קלוריות . , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש בצל, עלי נענע, שום ורגל טלה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-22 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה נהדר. מתכונים דומים: כף טלה בצלייה איטית עם נענע ולימון , צלעות טלה מנטה לימון ופיתות טלה עם רוטב לימון-נענע .
הוראות
1
בשקית גדולה עם רוכסן, מוסיפים כבש, מרינדת פלפל לימון, שום טחון, פפריקה ונענע. סוחטים אוויר ומניחים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
אפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים בצל פרוס בתחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מוציאים את הטלה מהשקית ומניחים על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
5
יוצקים את תערובת המרינדה על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובה
6
הכניסו לתנור שחומם מראש והפחיתו מיד את החום ל-375 מעלות פרנהייט. צולים כ-30 דקות לכל קילוגרם או עד שמדחום בשר המוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 165 מעלות פרנהייט.