קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

טלה צלוי לימון ונענע

טלה צלוי לימון ונענע
טלה צלוי לימון ונענע עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -50 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 693 קלוריות . , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש בצל, עלי נענע, שום ורגל טלה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-22 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה נהדר. מתכונים דומים: כף טלה בצלייה איטית עם נענע ולימון , צלעות טלה מנטה לימון ופיתות טלה עם רוטב לימון-נענע .

הוראות

1
בשקית גדולה עם רוכסן, מוסיפים כבש, מרינדת פלפל לימון, שום טחון, פפריקה ונענע. סוחטים אוויר ומניחים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים בצל פרוס בתחתית תבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוציאים את הטלה מהשקית ומניחים על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
יוצקים את תערובת המרינדה על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
הכניסו לתנור שחומם מראש והפחיתו מיד את החום ל-375 מעלות פרנהייט. צולים כ-30 דקות לכל קילוגרם או עד שמדחום בשר המוכנס לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 165 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מהתנור ואוהל עם נייר אלומיניום ונותנים לנוח 10 דקות לפני הגילוף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם קוסקוס זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זעפרןזעפרן
9
בסיר בינוני מביאים לרתיחה מרק, זעפרן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקוסקוס. מכסים ומניחים בצד ל-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
11
מעבירים את הקוסקוס המבושל לקערה בינונית ומתפיחים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לאיחוד.