טלה קארי " סיגרים
טלה קארי " סיגרים נטול גלוטן, ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לך לחנות ותביא חלב קוקוס, מרק עוף, משולש של יופקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טלה בקארי, כבש אדום בקארי, ו קציצות טלה בקארי.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הקנולה.
מוסיפים את הטלה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שאין זכר לשרידים ורודים, כ -7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבשר לצלחת.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומבשלים, מערבבים, עד מתרכך אבל לא משחימים, 2 עד 3 דקות.
להחזיר את הבשר למחבת ולהוסיף את אבקת קארי. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומרק העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את בטטה, עגבניות, אניס כוכב, עלה דפנה, 1 כפית רוטב habanero וקמצוץ נדיב כל אחד מלח, פלפל וסוכר. מבשלים על חום נמוך בינוני עד תפוח האדמה המתוק הוא רך ואת הנוזל נספג, על 20 דקות.
להעביר את המילוי לקערה ולתת מגניב. להשליך את הכוכב אניס עלה דפנה. מערבבים בפטה.
מברשת קלה שני הצדדים של משולש yufka 1 עם מים. הגדר אותו על משטח עבודה עם הקצה המחודד ממך. שמור את המאפה שנותר מכוסה בניילון נצמד.
מורחים 1 כף של המילוי לאורך הקצה התחתון של המשולש.
מגלגלים את הבצק מלמטה, מתקפלים בצדדים תוך כדי תנועה.
העברה למגש, צד התפר למטה. חזור עם שאר yufka ומילוי.
חום 2 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה גדולה. מטגנים את הסיגרים בקבוצות, 6 בכל פעם, פונה, עד זהב פריך, על 3 דקות.
ניקוז על סט מדף מעל תבנית אפייה.
הפוך קדימה: סיגרים לא מבושלים ניתן להקפיא במיכל אטום בין שכבות של נייר שעווה במשך כמה שבועות. אל תפשיר לפני הטיגון.
הערות: Yufka מגולגל מעט עבה יותר פילו; לעתים קרובות מטוגן כדי להפוך את המאפים המלוחים הטורקיים בשם סיגארה בורק. הוא זמין בחנויות מכולת במזרח התיכון ובדואר מן הקרוואן של אדריאנה (800-316-0820). עטיפות אסייתיות רול (לא עטיפות אגרול) הן התחליף הטוב ביותר.