טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם פטריות ראגו) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 2583 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 73% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: טליאטלה אי פונגי, טליאטלה קון ספינאצ'י פונגי, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.
הוראות
1
מחלקים את בצק הפסטה המוכן לשלושה כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
2
מרדדים כל כדור לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה. לאחר מכן, באמצעות מכונה או סכין חדה, לחתוך כל גיליון של פסטה לתוך סרטים של 1/3 אינץ ' עובי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
הניחו את הסרטים על מגש גיליון מאובק בקמח, וכסו את המגש במגבת כלים נקייה ולחה עד שהם מוכנים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
5
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות, עד שהבצל חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים את נתחי הפטריות וממשיכים לבשל עד שוויתרו על מרבית המים שלהם, בערך 9 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות, החמאה והמלח והפלפל לפי הטעם ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עוד 5 דקות, עד שהתערובת תהיה עקבית של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרי תות שדה ברגל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
10
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים את הפסטה לראגו. זורקים על אש גבוהה דקה אחת לציפוי הפסטה. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות, מגרדים את פרמיגיאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
11
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.