טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם פטריות ראגו) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 2583 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 73% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, שיני שום, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: טליאטלה אי פונגי, טליאטלה קון ספינאצ'י פונגי, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.
הוראות
1
מחלקים את בצק הפסטה המוכן לשלושה כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
2
מרדדים כל כדור לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה. לאחר מכן, באמצעות מכונה או סכין חדה, לחתוך כל גיליון של פסטה לתוך סרטים של 1/3 אינץ ' עובי.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות, עד שהבצל חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את נתחי הפטריות וממשיכים לבשל עד שוויתרו על מרבית המים שלהם, בערך 9 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
8
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות, החמאה והמלח והפלפל לפי הטעם ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עוד 5 דקות, עד שהתערובת תהיה עקבית של ראגו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים, לבשל את הפסטה במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
10
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים את הפסטה לראגו. זורקים על אש גבוהה דקה אחת לציפוי הפסטה. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות, מגרדים את פרמיגיאנו ומגישים מיד.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום