טליאטלה הקיץ של ג'יימי אוליבר עם פטרוזיליה וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל ג'יימי אוליבר טליאטלה הקיץ עם פטרוזיליה וצנוברים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 367 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פקוריניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת השוקולד של ג'יימי אוליבר, קוסקוס ישראלי עם צנוברים ופטרוזיליה, ו גזר עם צנוברים, צימוקים ופטרוזיליה.
הוראות
בקערה בינונית, לרסק מחצית הצנוברים למשחה.
מוסיפים את כל צנוברים הנותרים, יחד עם גרידת לימון, פטרוזיליה, שמן זית וגבינות.
להוסיף מיץ לימון לפי הטעם, מכוון טארטר-מאשר-היית חושב טעם (הלימון יהיה מושתק ברגע שהוא מעורבב עם הפסטה).
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה, בהזמנת לפחות כוס מי בישול לפני ניקוז.
החזר את הפסטה לסיר וגרד את הרוטב לסיר.
מוסיפים את התזה של פסטה בישול מים ולזרוק את האטריות היטב עם מלקחיים כדי לצפות אותם ברוטב. כוון רטוב עקביות מפנקת ממה שאתה חושב; ככל כוס מי בישול עשוי להידרש. מתבלים בטעם של מלח ופלפל בעודם בתוך הסיר.
מחלקים את הפסטה בין 4 צלחות העליון עם עלי פטרוזיליה כולו.