טנדרלוין בגריל עם מחית תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tenderloin בגריל עם מחית תפוחי אדמה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 876 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לכו לחנות ותביאו ירקות ורוטב, חמאה, פילה במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל לחתוך פלדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלדה זנגביל לחתוך שיבולת שועל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו פילה ממולאת בבשר בקר עם שעועית ירוקה ופירה שורש סלרי, הליבוט בגריל עם מחית תפוחי אדמה-שומר, ו בשר חזיר צלוי טנדרלוין וקארי סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול עם 8 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהמזלג רך, 12 עד 15 דקות. לאחר מבושל, להסיר את הסיר מהתנור, לנקז את תפוחי האדמה לתוך מסננת ולאפשר לחלוטין לנקז.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מחממים גריל ל 350 מעלות F.
מפזרים את הסטייקים עם מלח ופלפל שחור, ומתחילים לבשל על הגריל. מבשלים את הצד הראשון 2 עד 3 דקות, ואז להעיף לצד השני ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. לאחר שהצד השני מבושל, לחזור לצד הראשון, לבשל 2 עד 3 דקות יותר ולאחר מכן לסיים בצד השני במשך 2 עד 3 דקות הסופי עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני. זה" צד ארבעה " בישול יגרום סטייקים צלויים ומבושלים באופן שווה. לאחר הבישול הסופי, להסיר מן הגריל ולכפות את החמאה הבהירה על הסטייקים. אפשר לנוח עד ההגשה, 3 עד 5 דקות. החמאה תעזור לסטייקים להישאר בטמפרטורה המותכת הנוכחית.
כדי לסיים, מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים למיקסר מצויד מצורף מקצף לטאטא עד תפוחי האדמה נשברים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את החמאה בטמפרטורת החדר, 1 מלח כף והפלפל הלבן, ומסיימים לערבב במהירות גבוהה עד חלקה, 4 עד 5 דקות. לטעום ולהוסיף תיבול נוסף אם העדיף.
מגישים את הסטייקים עם תפוחי אדמה וירקות ורוטב של בחירה.