טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח
בשר טנדרלוין עם יין אדום ורוטב מח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. אם יש לך arrowroot, פטריות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר ברוטב יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף marrowbones ולספוג במים חמים כדי לכסות 10 דקות. לחץ על עצם 1 עם האגודל בקצה העצם עם פתיחה קטנה יותר, דוחף מח החוצה בקצה השני. השלך עצם וחזור עם עצמות שנותרו.
חותך מח לרוחב לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים. לכסות את מח עם מים קרים בקערה וצינה, שינוי מים פעמיים, 24 שעות.
מרתיחים יין, שאלוט, פטריות, גזר, טימין, עלה דפנה, ופלפל בסיר כבד 3 ליטר עד מופחת על 1/2 כוס, על 15 דקות.
מוסיפים ציר עגל וחוזרים לרתיחה.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד 2 ליטר, לחיצה על והשלכת מוצקים. החזר את הרוטב לרתיחה. מערבבים יחד arrowroot ו Madeira ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ועונה עם פלפל.
טפיחה יבש בקר ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים שמן וחמאה במחבת קטנה חסינת אש מעל חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז בקר חום היטב מכל הצדדים, כ -10 דקות. שים מחבת צלייה עם בשר באמצע התנור וצלי עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים מרכז 54° עבור בינוני-נדיר, על 30 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מביאים מרק, מים ומלח לסיר קטן ומבשל.
מח ניקוז ולהעביר עם כפית מחוררת לסיר. צדת בשעה רתיחה חשופה 8 דקות.
להביא רוטב לרתיחה ולהוסיף מח באמצעות כפית מחוררת.
יוצקים קצת רוטב על בשר פרוס ומגישים שארית בצד. אם תרצה, לארגן סיבובים מח בין פרוסות בשר עם כפית מחוררת.
* רוטב (לפני הוספת מח) ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.