טנדרלוין בשר רוזמרין צרוב
טנדרלוין בשר רוזמרין צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם שיני שום, חמאה, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו טנדרלוין חזיר צרוב במחבת עם רוטב בלסמי וכתום רוזמרין, מחבת צרוב כתום ורוזמרין חזיר פילה (זה אם אתה סבלני מספיק כדי להגיע לנקודה זו...], ו טנדרלוין בקר צרוב עם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף סטייקים; לבשל 8 דקות, מפנה כל 2 דקות.
להעביר בשר למגש; לכסות ולשמור חם.
להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף רוזמרין, שאלוט, ושום למחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, 30 שניות.
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד מופחת 1/3 כוס.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.