טנדרלוין חזיר עם בצל בלסמי-תבלין תאנים
בשר חזיר Tenderloin עם בצל בלסמי-תאנה רליש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 230 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, פילה חזיר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, בצל בלסמי ותבלינים שום, ו ירכיים עוף עם בצל מתוק בלסמי.
הוראות
מפזרים חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל; מעיל עם תרסיס בישול.
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל בינוני או מחבת אחרת ovenproof מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף חזיר; לבשל 4 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, מפנה מדי פעם.
בעוד חזיר חום, גס קוצצים תאנים.
מערבבים חומץ, 2 כפות מים, ורוטב סויה בקערה קטנה. כאשר בשר חזיר הוא השחמה, להסיר מחבת מהחום.
מוסיפים תאנים, בצל ותערובת חומץ למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 15 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד). מערבבים בצל תערובת; לכסות את המחבת באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.