טנדרלוין יווני מתובל בטורקיה
יווני מתובל טורקיה Tenderloins עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מרינדה יקרה למדי. אם יש לך תפוחי אדמה russet, בצל ירוק, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סתיו טורקיה Tenderloins, בשר הודו בגריל, ו בשר הודו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 425°f. ספריי 15x10x1 אינץ ' פאן עם תרסיס בישול nonstick. סדר טנדרלוין טורקיה, תפוחי אדמה ולבבות ארטישוק במחבת מרוססת.
מברשת עם כמחצית רוטב הסלט.
אופים ב 218°. במשך 30 דקות.
הסר מחבת מהתנור. הפוך טורקיה מעל ומערבבים ירקות.
מוסיפים פרוסות פטריות, עגבניות ובצל למחבת; מברישים הודו וירקות עם רוטב סלט שנותר.
חזור לתנור; אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד טורקיה הוא מזלג מכרז ומיצים לרוץ ברור. כדי לשרת, לחתוך טורקיה לרוחב לפרוסות.
מגישים כל מיצי פאן עם טורקיה וירקות. אם תרצה, מתבלים בטעם מלח ופלפל.