טעים קוקו-אגוזים Pavlova יומן
טעים קוקו-אגוזים Pavlova יומן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תותים, שמנת כבדה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקו פופקורן קרמל אגוזים, גרנולה קוקו-אגוזים מ אני מתפטר סוכר, ו שוקולד מריר קוקו-גרנולה אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
למרוח חמאה על תבנית אפייה ולמפות אותה בנייר אפייה מרופד בחמאה. תניח בצד.
מערבבים את החומץ, קורנפלור וניל בקערה קטנה ומניחים בצד. במערבל לעמוד, לטאטא את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף 1/4 כוס סוכר. המשיכו להכות עד לפסגות נוקשות. לאט לאט לטאטא את תערובת חומץ לתוך מרנג עד משולב היטב.
מורחים את המקצפת באופן שווה על תבנית האפייה מוכנה.
מפזרים את הקוקוס, אגוזי מלך, שקדים ופקאנים באופן שווה על מרנג.
אופים עד שהקוקוס מתחיל להפוך לזהב והלבנים מבריקים וקפיציים, כ -10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
בינתיים, לשלב את התותים ואננס סחוט בקערה ולהניח בצד.
בקערה נקייה מקציף את השמנת הכבדה ונותר 1 כף סוכר לפסגות נוקשות ושמורה.
השתמש בסכין כדי לשחרר את הקצוות ולהסיר את הקצפת מהמחבת. בעדינות להעיף את מקצפת על משטח מצופה קלף, צד אגוז למטה.
מורחים את הקצפת על מרנג ומפזרים באופן שווה עם תערובת תות שדה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב ההיקף של מרנג. השאירו קצת מקום נוסף ב 1 של הקצוות הקצרים כדי לעזור לאטום את pavlova כאשר הוא התגלגל. החל בצד הקצר עם יותר פירות, לאט לגלגל את מרנג לתוך בול עץ, שמירה על רול חזק ככל האפשר תוחב את הפרי כמו שאתה הולך. השתמש בסכין משונן כדי לחתוך את הקצוות לקצוות נקיים.
חותכים לפרוסות 2 אינץ ' ולהעביר צלחת הגשה להגשה.