קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

טעים קוקו-אגוזים Pavlova יומן

טעים קוקו-אגוזים Pavlova יומן
טעים קוקו-אגוזים Pavlova יומן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תותים, שמנת כבדה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקו פופקורן קרמל אגוזים, גרנולה קוקו-אגוזים מ אני מתפטר סוכר, ו שוקולד מריר קוקו-גרנולה אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעמד או יד
3
מיקסר, נייר קלף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
בלנדרבלנדר
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
למרוח חמאה על תבנית אפייה ולמפות אותה בנייר אפייה מרופד בחמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מערבבים את החומץ, קורנפלור וניל בקערה קטנה ומניחים בצד. במערבל לעמוד, לטאטא את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף 1/4 כוס סוכר. המשיכו להכות עד לפסגות נוקשות. לאט לאט לטאטא את תערובת חומץ לתוך מרנג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מורחים את המקצפת באופן שווה על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים את הקוקוס, אגוזי מלך, שקדים ופקאנים באופן שווה על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
אגוזי מלךאגוזי מלך
פקאניםפקאנים
9
אופים עד שהקוקוס מתחיל להפוך לזהב והלבנים מבריקים וקפיציים, כ -10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בינתיים, לשלב את התותים ואננס סחוט בקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בקערה נקייה מקציף את השמנת הכבדה ונותר 1 כף סוכר לפסגות נוקשות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
השתמש בסכין כדי לשחרר את הקצוות ולהסיר את הקצפת מהמחבת. בעדינות להעיף את מקצפת על משטח מצופה קלף, צד אגוז למטה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
13
מורחים את הקצפת על מרנג ומפזרים באופן שווה עם תערובת תות שדה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב ההיקף של מרנג. השאירו קצת מקום נוסף ב 1 של הקצוות הקצרים כדי לעזור לאטום את pavlova כאשר הוא התגלגל. החל בצד הקצר עם יותר פירות, לאט לגלגל את מרנג לתוך בול עץ, שמירה על רול חזק ככל האפשר תוחב את הפרי כמו שאתה הולך. השתמש בסכין משונן כדי לחתוך את הקצוות לקצוות נקיים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
תותיםתותים
מורחיםמורחים
פירותפירות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
14
חותכים לפרוסות 2 אינץ ' ולהעביר צלחת הגשה להגשה.