טפיוקה תפוחים
תפוח טפיוקאן נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טפיוקה לבישול מהיר, אגוז מוסקט טחון, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג טפיוקה עם פרוסות תפוחים טריות, פודינג טפיוקה, ו טפיוקה דלעת.
הוראות
מסדרים את התפוחים ב -2 קו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. בסיר שלבו את המים, הסוכר החום, הטפיוקה, מיץ הלימון, המלח ואגוז המוסקט.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים על התפוחים. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד שהתפוחים רכים.