טקילה-ליים מאהימאהי טאקוס
מתכון טקילה-ליים Mahimahi טאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 405 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חומץ יין אורז, שמנת, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. נסו טאקו דגים ליים טקילה, טאקו שרימפס ליים טקילה, ו טאקו שרימפס ליים טקילה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק resealable, לשלב 3 כפות מיץ ליים, טקילה, 1 כפות כוסברה, שום כמון.
מוסיפים דגים, שקית חותם ופונים למעיל; מקררים, פונים פעם אחת, 1 שעה. בקערה, לשלב חומץ, שמן, 2 כפיות דבש, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
להוסיף כרוב; לזרוק היטב. בקערה אחרת, לשלב שמנת חמוצה, חלב, גרידה, הנותרים 1 כף מיץ, הנותרים 3/4 כפית דבש 1/2 כפית מלח.
הסר דגים מן המרינדה; העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח הנותרים 1/4 כפית פלפל. גריל, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך ו חרוך קלות, 4 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך; קוצצים גס. מערבבים 2 כפות שנותרו לכוסברה לסלט. טורטיות גריל, פונה פעם אחת, 30 שניות לכל צד. כדי להרכיב, כף 1 כף תערובת שמנת חמוצה במרכז כל טורטייה. מחלקים דגים, סלט אבוקדו בין טורטיות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.