טקילה ליים עוף
אם יש לכם פלפל חלפיניו, מיץ ליים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים, טקילה ליים עוף עם אורז ליים כוסברה, ו טקילה ליים עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הטקילה, מיץ ליים, מיץ תפוזים, אבקת צ ' ילי, פלפל חלפיניו, שום, מלח ופלפל בקערה גדולה.
תוסיף את חזה העוף. מקררים בין לילה.
מחממים גריל עם גחלים ומברישים את המתלה בשמן כדי למנוע מהעוף להידבק.
הסר את חזה העוף מן המרינדה, מפזרים היטב עם מלח ופלפל, וגריל אותם בצד העור למטה במשך כ 5 דקות, עד להשחמה יפה. להפוך את העוף ומבשלים עוד 10 דקות, עד רק מבושל דרך.
הסר מהגריל לצלחת. מכסים בחוזקה ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.