טקסס גיליון עוגה II
גשו לסופר וקנו קמח, סוכר של ממתקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), טקסס גיליון עוגה VI, ו טקסס גיליון עוגה.
הוראות
מנפים יחד ומניחים בצד בקערה גדולה את הקמח והסוכר.
בסיר מעל חום בינוני להביא לרתיחה; 1/2 כוס מרגרינה או חמאה, 1/2 כוס קיצור, 1 כוס מים, ו 4 כפות קקאו.
יוצקים תערובת קקאו על תערובת קמח וסוכר. מערבבים בחמאה, ביצים, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית וניל.
מערבבים היטב ויוצקים למחבת משומנת ומשוריינת.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 20 דקות.
כדי להכין ציפוי: חמש דקות לפני העוגה נעשה, להביא לרתיחה בסיר 1/2 כוס מרגרינה או חמאה, 6 כפות חלב, ו 4 כפות קקאו.
הסר מהחום ומערבבים מיד את הסוכר של ממתקים, אגוזים (אם תרצה), ו 1/2 כפית תמצית וניל. מקציפים עד חלקה ומיד לשפוך ציפוי על עוגה. העוגה יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפרטורת החדר.