גשו לסופר וקנו קמח, סוכר של ממתקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), טקסס גיליון עוגה VI, ו טקסס גיליון עוגה.
הוראות
1
מנפים יחד ומניחים בצד בקערה גדולה את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בסיר מעל חום בינוני להביא לרתיחה; 1/2 כוס מרגרינה או חמאה, 1/2 כוס קיצור, 1 כוס מים, ו 4 כפות קקאו.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
אבקת קקאו
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים תערובת קקאו על תערובת קמח וסוכר. מערבבים בחמאה, ביצים, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
וניל
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
4
מערבבים היטב ויוצקים למחבת משומנת ומשוריינת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
כדי להכין ציפוי: חמש דקות לפני העוגה נעשה, להביא לרתיחה בסיר 1/2 כוס מרגרינה או חמאה, 6 כפות חלב, ו 4 כפות קקאו.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציפוי
אבקת קקאו
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הסר מהחום ומערבבים מיד את הסוכר של ממתקים, אגוזים (אם תרצה), ו 1/2 כפית תמצית וניל. מקציפים עד חלקה ומיד לשפוך ציפוי על עוגה. העוגה יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפרטורת החדר.