זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו טקסס ברביקיו לשפשף יבש, טקסס בריסקט ברביקיו, ו טקסס בשר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים את 4 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מברשת תערובת רוטב ברביקיו על שני הצדדים של טופו. לצלות את טופו במשך 4 דקות בכל צד או עד טופו תוסס.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב סויה 1 כף שומשום
4
מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים בצל קצוץ, כורכום טחון, שום טחון, jalapeo, ו סאוט 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
רוטב פלפל לימון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים מים ואורז; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
7
מניחים 1 עלה חסה על כל טורטייה. מחלקים את פרוסות טופו צלוי באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל אחד עם תערובת אורז 3/4 כוס, 1/4 כוס גבינה מגוררת, 2 כפות יוגורט, ו 2 פרוסות עגבניות, להתגלגל.
יין זינפנדל ורוזה הם בחירה מצוינת לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. חברת יין האסיר Saldo Zinfandel (חצי בקבוק) עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.