טרגון עוף בגריל ברוטב עגבניות
טרגון עוף בגריל עם רוטב עגבניות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 99 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו קציצות חזה עוף, חומץ בלסמי, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף בגריל ברוטב חרדל-טרגון, פילה סלמון בגריל פאן עם עגבניות & טרגון, ו שרימפס עם טרגון ורוטב עגבניות.
הוראות
הפוך שום טרגון שמן: בקערה בינונית, לשלב 2 כפות שמן זית, 1 כפית שום טחון, ו 1 כף טרגון טרי קצוץ (או כפית טרגון יבש).
הכינו קציצות עוף: אם חזה העוף נטול העצמות שלכם לא כבר בצורת קציצה, פרוסו אותם לחצי אופקית, או הניחו אותם בין שתי חתיכות ניילון נצמד והשתמשו בדג מתכתי בשר כדי להלום אותם לעובי 1/2 אינץ ' אפילו.
מפזרים את cutlets עם מלח ופלפל.
הוסף אותם שמן זית, שום, תערובת טרגון.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הרוטב ולחמם את הגריל.
הגריל שלך לחום גבוה וישיר.
הפוך את רוטב טרגון עגבניות: בעוד הגריל הוא חימום (אם זה יהיה פחם או גז), להכין את הרוטב.
מניחים את עגבניות משומר במעבד מזון או בלנדר ודופק עד puréed.
במחבת sauté בינונית, מחממים כף שמן זית על חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הצלי שאלוט טחון ושום ומבשלים עד רק ריחני, פחות מדקה.
מוסיפים את עגבניות טהורות ומים לצלצלים ושום.
מוסיפים את חומץ בלסמי 1 כף טרגון טרי קצוץ (או כפית טרגון יבש).
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. (אם הרוטב נראה חומצי מדי, אתה יכול להוסיף קמצוץ של סוכר כדי לאזן את החומציות.)
מביאים לרתיחה ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד בזמן שאתה גריל העוף.
גריל את העוף: גריל את קציצות העוף עד השחמה יפה מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד, פחות או יותר זמן תלוי כמה עבה את cutlets הם.
מגישים עם רוטב עגבניות טרגון.